Näyteikkunassa

Visual Violetti huolehtii yrityksesi kutsuvasta näyteikkunasta

Näyteikkuna on myymäläsi käyntikortti ja paras mainostila kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Ota kaikki mahdollisuudet käyttöön!

Näyteikkunan somistus kannattaa uusia säännöllisesti, suunnitelmallisesti ja tiheästi. Näin vakioasiakkaallekin luodaan uusia elämyksiä ja saadaan positiivista eloa myymälään.

Visual Violetti toteuttaa näyteikkunasi tarkoituksenmukaisesti ja taloudellisesti. Käden taidot ovat kunniassa.

Myymälässä

Visual Violetti tekee myymälästä toimivan ja houkuttelevan

Kaikki markkinointisi, liikeideasta alkaen, huipentuu myymälässä menekinedistämiseen ja tarkoituksenmukaisiin esillepanoihin. Voit ohjata asiakkaan valintoja sekä edistää haluamiesi tuotteiden myyntiä.  Lisämyynti on myös asiakaspalvelua. Luomalla käyttöyhteyteen perustuvia kokonaisuuksia myyntityö helpottuu ja kassavirta kasvaa! 

Valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota, valo saa värit loistamaan. Tarkoituksenmukainen valaistus nostaa tuotteet esiin myyvästi. 

Asiakaskierto ja tuotteiden sijoittelu myymälässä kannattaa suunnitella huolella. Visuaalinen ohjeisto yhdenmukaistaa ja helpottaa toimintaa. Sama tyyli säilyy alusta loppuun.

Stailaukset ja kuvausjärjestelyt

Asunnot ja vuokrattavat huvilat

Oletko markkinoimassa huvilaasi vuokrattavaksi?

Tyylikkäät markkinointikuvat ovat ensimmäinen asia jonka uusi asiakas näkee kohteestasi. Olipa kyseessä loistokas kelolinna tai kotoisa mökki, kuvaus kannattaa toteuttaa huolella. Visual Violetti tuo kuvausjärjestelyihin kaupallisen näkökulman.

Oletko myymässä asuntoasi?  Visual Violetti auttaa stailaamaan asunnon myyntikuntoon

Laadukkailla kuvilla saat kohteen näyttämään kiinnostavalta ostajan silmissä.  Visualisti näkee asuntosi parhaat puolet joita korostaa. Ulkopuolinen henkilö näkee myös kehityskohteet paremmin, koska asunnon omistaja itse usein sokeutuu pieniin puutteisiin ja keskeneräisyyksiin.

Kiinteistönvälittäjän verkkosivuilta saatu positiivinen mielikuva antaa hyvän lähtökohdan asunnon varsinaiseen myyntiin näytössä. 

Kohteen kiinnostavuus kasvaa ja myyntiaika lyhenee

Visual Violetti

orvokki @ visualvioletti.fi | +358 44 235 3652 | Y-tunnus 2902121-9

© Visual Violetti | Web Davas